Handbalverslag eerste

Hellas 4 – Stompwijk ’92 1
Aangekomen in Den Haag kregen we te horen dat we tempospel moesten maken en goed opletten in de verdediging. Vorige wedstrijd tegen Hellas was het 25 25 mede door veel verdedigingsfouten. Dus we wisten waar Hellas zijn krachten zaten.
In het begin van de wedstrijd stond het al snel 5 2 voor Hellas door 5 doelpunten van Hellas van afstand en hier waren we nog vóór de wedstrijd voor gewaar schuwd. Gelukkig konden we terugkomen door mooie doelpunten van afstand en van de cirkel. Toen we eenmaal het tempo hadden, liepen we wat uit op Hellas. We gingen te rust in met een stand van 10 12 in het voordeel van Stompwijk.
In de rust kregen we te horen dat we niet moesten afzwakken en de kansen die we kregen, moesten benutten.
De opdrachten van Ton werden door ons opgevolgd en we kwamen binnen 10 minuten tot een stand van 11 16 mede door doelpunten van Ciska en Tyscha. Tot aan het einde van de wedstrijd bleven we ondanks veel gemiste kansen op een voorsprong. De eindstand werd uiteindelijk 17 23 en gingen we met 2 punten naar huis.
Volgende week hebben we rust i.v.m. het carnaval, maar over 2 weken spelen we om 13:10 thuis tegen Westlandia. Hopelijk tot dan!