Orion Carnaval

Bardancing Orion
Afgelopen vrijdag was het natuurlijk weer groot feest in Bardancing Orion, we hadden namelijk het carnavals feest, met als gast de party man Dj akie. Hij verzorgde deze zeer gezellige avond de muziekjes. Het was weer erg geslaagd, mede door de Gaanders die er weer voor zorgde dat er een hele hoop werd gehost, geklost en polonaise werd gelopen.
Dan was er zaterdags natuurlijk de carnavals optocht en net zoals elk jaar deed ook Orion dit jaar weer gewoon mee met de onwijs gave orion keihappers kar, en zoals al eerder gezegd waren we natuurlijk van plan om voor het derde jaar achtereen de prijs weer in de macht te slepen. Dat is weer gelukt, dat houdt in dat we de wisselbeker nu echt mogen houden!!!! Niet alleen maar we hebben ook nog eens de optocht in Leidschendam gewonnen. Afgezien van alle gewonnen prijzen was het ook weer uitermate gezellig op onze kar er werd flink op los gefeest en gebeest!!! Ook de foto’s van carnaval zullen binnenkort op onze fotolijst verschijnen, zodat jullie allemaal nog eventjes kunnen komen kijken naar die mooie kar.
Afgelopen week
We waren zoals altijd de zondag ook gewoon geopend. Om 19.00 uur starten wij de avond, met zoals altijd met het vrolijke uurtje. Met het carnavalsgevoel nog een beetje in het lijf was het weer uitermate gezellig!! Er werd lekker gedanst op de muziekjes onder het genot van een lekker drankje en zoals jullie eigenlijk al weten hebben we wat nieuwe drankjes in ons assortiment!! Namelijk flugel en eristoff blue.
Aanstaand weekend
Helaas, helaas, zijn we aankomende week maar een keertje geopend, dat zal zijn op de zondag. We openen onze deuren dan vanaf 19.00 uur. Ook begint dan ons vrolijke uurtje, wij kijken er in iedergeval alweer naar uit!! We hopen jullie natuurlijk allemaal zondag weer te zien en tot die tijd wensen wij jullie een prettige werk of school week!!!
Groetjes en geluk het Orion bestuur