Het K.B.O. bestuur komt bij uw langs

In de loop van deze maand komen de bestuursleden van de K.B.O. weer bij uw langs voor het ophalen van de jaarlijkse contributie voor het lidmaatschap van de Katholieke Bond van Ouderen. Door het lidmaatschap ontvangt u 10 maal per jaar het blad De Nestor, waar u op de hoogte wordt gehouden over allerlei onderwerpen die actueel zijn/worden in deze tijd. Ook de 15 plus regeling, waarbij u met uw KBO pas 15 % korting krijgt op brillen, verzekeringen, reizen, energienota en vele andere zaken en diensten is het lidmaatschap van de K.B.O. dubbel en dwars waard. Het lidmaatschap kan u in een maand terug verdienen. Dan hebben we het nog niet over het deelnemen aan plaatselijke activiteiten die het bestuur voor u organiseert, en waar gemiddeld 60 tot 75 mensen aan deelnemen en van genieten.
U bent van harte welkom.
Bestuur K.B.O.