Thema-avond over dilemma’s in melkveehouderij

Thema avond over dilemma’s in melkveehouderij
Donderdag 24 februari houdt de Rabobank een thema avond over dilemma’s in de melkveehouderij. Zo staan melkveehouders steeds vaker voor de keuze: of nóg harder werken of overgaan tot verregaande mechanisering en automatisering. De Rabobank heeft studie gedaan naar de diverse dilemma’s. Deze studie geeft geen pasklare antwoorden, maar stelt wél de keuzes aan de orde vanuit de innerlijke beweegredenen van melkveehouders. Tijdens de thema avond wordt ingegaan op de specifieke, actuele vraagstukken die spelen bij de melkveehouderij in het Groene Hart. Bart Geertsema, sectormanager Veehouderij van Rabobank Nederland en Anton de Boer, organisatie deskundige belichten het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de thema avond op 24 februari in Woerden. De avond wordt en Woerden. Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opne men met afdeling Communicatie van Rabobank Aar en Plassengebied (0172) 53 64 90. Het programma vindt u o.a. op onze site, www.dorpsketting.nl

O Ja, ik kom graag naar de thema avond voor melkveehouders op 24 februari a.s.
Aantal personen: _________________________________________________

O Nee, ik zal niet aanwezig zijn.

Bedrijfsnaam ___________________________________________________

Naam contactpersoon_____________________________________________

Straat: _________________________________________________________

Postcode en plaats: ______________________________________________

Telefoonnummer: _______________________________________________

E mailadres: ____________________________________________________

Dit formulier graag voor 18 februari versturen naar Rabobank Aar en Plassengebied, t.a.v. Communicatie
Per post: Antwoordnummer 15001, 2410 VH Nieuwveen
Per fax: faxnummer (0172) 53 63 24
Per mail: Communicatie@aenp.rabobank.nl

Programma
19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Opening ‘Het moet leuk blijven’
20.15 uur Welkom door Ruud van der Vliet, algemeen directeur Rabobank Veenstromen
20.25 uur Tussen passie en pressie door Bart Geertsema,
sectormanager Veehouderij Rabobank Nederland
21.00 uur Pauze
21.30 uur Zelfbeeld, natuur en de gedragspatronen van veeboeren in historisch perspectief door Anton de Boer. organisatiedeskundige van De Boer c.s. Organisatieadviseurs
22.00 uur Discussieronde
22.30 uur Sluiting en borrel

Locatie: Bedrijfsrestaurant De Wilde Blick van De Sluis Groep. Carrosserieweg 1, 3445 BC Woerden

Thema avond Tussen passie en pressie
Meer dan zestig uur in de week werken of de melkrobot? Kortweg komt daar één van de voornaamste dilemma s in de melkveehouderij op neer. De keuze gaat tussen nóg harder werken of verregaande mechanisering en automatisering, veelal leidend tot verdere schaalvergroting.

De Rabobank heeft studie gedaan naar de dilemma s In de melkveehouderij. Deze studie geeft geen pasklare antwoorden maar stelt wél de keuzes aan de orde vanuit de innerlijke beweegredenen van melkveehouders. Voldoende stof tot nadenken dus.

Graag wisselen wij met u van gedachten over deze specifieke vraagstukken voor de melkveehouderij in het Groene Hart. U bent van harte welkom op de thema avond Tussen passie en pressie op donderdagavond 24 februari.
Wilt u zo vriendelijk zijn met bovenstaande antwoordkaart te laten weten of wij u mogen verwachten? Meld u snel aan want vol is vol. Een week voor de thema avond ontvangt u uw entreekaart met routebeschrijving.
Voor vragen kunt u contact opnemen met uw adviseur

Graag tot ziens op 24 februari!

Rabobank Aar en Plassengebied
Rabobank Bodegraven
Rabobank Rijnstreek
Rabobank Veenstromen
Rabobank Woerden