ZZ

FINALE ZZ ZAALVOETBALKAMPIOENSCHAP 12 FEBRUARI
Afgelopen zaterdag is de finale geweest van de 21ste editie van het ZZ Zaal voetbalkampioenschap. De finale had voor het eerst in de geschiedenis van het toernooi een nieuwe opzet. In het verleden werd de finaleavond volledig afge werkt met een afvalsysteem, dit jaar werd eerst gestreden in vier afzonderlijke poule waarna uiteindelijk de vier poule winnaars streden om de nummer 1 tot en met 4. Na afloop heb ik mijn oor te luisteren gelegd bij deelnemers, scheidsrechters en overige aanwezige supporters en de meeste waren te spreken over de nieuwe opzet en verzocht werd om deze formule ook komende jaren toe te passen. Mocht ook u een mening hebben over de finaleavond ventileer deze dan bij een van de organisatoren, dan kunnen we daar een volgende keer eventueel rekening mee houden.
Zoals gezegd; het is een geslaagde avond geworden, met spannende, fanatieke en veelal sportieve wedstrijden. En bij de wedstrijden waar fanatisme op een hoger plan stonden dan de sportiviteit werd geen onsportief gedrag vertoont. Een mooie finaleavond en sportieve en gezellige voorrondes. Met als negatieve opmerkingen dat er dit jaar te veel nare blessures zijn geweest, de EHBO ers hadden het druk. Verder zijn we af en toe geconfronteerd met onrechtmatige spelers (niet opgegeven) en hier zullen we het komende jaar zeker strenger in gaan optreden.
Uiteindelijk bleek Team O’Neill dit jaar opvolger te worden van FC Bal in ’t Kruis die in 2004 het toerooi hadden gewonnen. Team O ‘Neill pakten daarmee de draad van 2003 weer op toen zij voor het eerst winnaar van het toernooi werden. Tweede en derde werden jonge teams die zich de komende jaren zeker zullen mengen in de strijd om de eerste plaats. Tweede werd Orion en derde Team Marco. Vierde werd uiteindelijk Culivers die een goed toernooi heeft gespeeld.
Tot slot wil ik alle scheidsrechters, EHBO, kantine personeel, supporters en organisatie, leden bedanken voor hun inzet en hun bijdrage aan het slagen van het toer nooi. Op de ste van Stompwijk 92 treft u alle uitslagen va het toernooi.