Vastentijd

Vastentijd is voor ons een stapje terug en voor een ander een sprong vooruit.

De vastentijd biedt ons een unieke kans hierop in te gaan en onze medemens in Tanzania te steunen. Laat begrippen als naastenliefde gerechtigheid en solidariteit geen oude woorden zijn, maar zorg dat ze in deze vastentijd tot leven te komen.
Daarom vragen zij ons, als partner in het meer welvarende deel van de wereld, de Maasai te helpen met het opbouwen van de eerste levensbehoeften. Daarom houden wij op woensdag 2 maart weer een vastenmaaltijd, waar we soep eten en ons bezinnen op deze vastentijd en er met elkaar over discussiëren en onze gave geven. Deze avonden beginnen om zes uur ‘s middags en wordt gehouden bij Kees Luiten achter Schreuder kantoor machines. Wilt u zo vriendelijk zijn om soepkom ,bestek en drinkbeker mee te brengen. Graag even opgeven op telefoon nummers 071 5802059 of 071 5804342. Graag tot ziens
M.O.V. groep stompwijk