Beste moeders van de van Santhorststraat en andere

De problemen van de hondenpoep komen regelmatig terug. Er is al vaak aan de gemeente gevraagd om er iets aan te doen. Maar de hondenuitlaatplaats achter de Akkermunt is niet te belopen. Gevaarlijk vanwege het vrachtverkeer. Een hek aan de kant van Lexmond zou een oplossing zijn. Uitlaatpad verharden en bakken, en een bruggetje vanaf de Akkermunt om er te komen. Er zijn door hondenbezitters handtekeningen opgehaald, maar geen resultaat. Wat doen ze met onze hondenbelasting? En de hond kan er niets aan doen. Als baas heb je de plicht om de poep te ruimen als dat op de stoep of voor iemand z’n deur ligt. Of spreek mensen aan op het moment dat het gebeurt?!? En het gekke is dat er nog steeds paardenpoep ligt, iedereen er gewoon overheen stapt en niemand er over klaagt. ?!? Gek hè. Wie weet kunnen de klagers eens actie voeren met de gemeente! Hondenbezitters is het niet gelukt.
Namens vele hondenbezitters