Laurentius Kids

Als jullie dit berichtje lezen dan is deze dame nog steeds op vakan tie…. Ik wil jullie nog wel laten herinneren dat wij 14 maart
pas weer gaan oefenen. 20 maart is dan weer onze volgende uit voering…..dus ik hoop dat alle kids weer op tijd aanwezig zijn. Ik wil dit ook nog even kwijt. De laatste tijd komen veel kinderen te laat om te oefenen….dit is erg jammer, want het gaat vaak ten koste van onze 3 kwartiertjes oefenen. (Dit geldt niet voor kinderen met corvees) Als iedereen op tijd aanwezig is, hoeven wij ook niet zo lang door te gaan. En lieve ouders, zouden jullie aan de kinderen willen duidelijk maken dat de kerk geen schoolplein is of speeltuin. Wij hebben al zo vaak aan de kinderen gevraagd niet in de kerk te gaan rennen en niet te schreeuwen naar elkaar of op de banken te klimmen. Blijkbaar is dit voor sommige kinderen heel normaal. Wij oefenen elke maandag in de kerk en ik zou zo graag willen dat wij met z’n allen respecteren dat de kerk het huis van de Heer is. De kerk is voor iedereen, maar probeer je te gedragen. Ik weet dat het heel moeilijk is, als de kids de hele dag op school hebben gezeten dat ze zich dan even willen uitleven, maar gelieve niet in de kerk…..alvast bedankt voor jullie medewerking……allemaal nog een prettige
krokusvakantie!!
Carmen