Beste Blesruiters en bleskaartavond

Als bestuur hebben we besloten om op 2e paasdag een buitenrit “onder de man” te doen. Het is een strandrit geworden vanuit Meijendel, jullie begrijpen dat er alleen goed geoefende ruiters mee kunnen rijden. Wellicht kun je met de instructie overleggen of het verantwoord is of je mee kunt. Op het strand zijn pony s en paarden altijd anders. De vertrektijd is ongeveer 8 uur s morgens vanuit het clubgebouw. Er moet voor eigen vervoer worden gezorgd. Je kunt je opgeven bij Kees de Jong met het email adres van horsefarm@wannadoo.nl.
Menners u wordt voor de strandrit op een aparte manier via uw aanspreekpunt
benaderd. Heeft u allemaal 2 april al genoteerd voor de jaarvergadering en het toneel. Het belooft weer een heel leuk toneelstuk te worden.
Zo dat was het weer voor deze week.
De groeten van Piet van der Mespel(secr.)

Kaartavond Blesruiters
Vrijdag 17 maart is het weer kaarten bij ons. We beginnen om 20.00 uur en de koffie staat klaar vanaf 19.30 uur.
Ton