De Blaasbalgen en De Blaasknarren

Om het jaar organiseert Stompcity Music, waar bovenstaande kapellen deel van uitmaken, een donateurconcert. Op zaterdag 19 maart is het weer zover. In Het Blesse Paard te Stompwijk zal vanaf 19:30 uur de deur voor iedereen open staan. De vereniging wil hiermee alle fans, adverteerders, sponsoren, familie, bekende en belangstellenden bedanken voor de inzet en betrokkenheid bij de vereniging. Iedereen is dus van harte welkom. De Blaasbalgen zullen naast de huidige nummers ook voor het eerst hun nieuwe set ten gehore brengen en ook De Blaasknarren zullen hun beste beentje voor zetten. In de zes jaar van het bestaan van de vereniging is er veel gebeurt en hebben vooral De Blaasbalgen een grote naamsbekendheid weten te krijgen binnen de Nederlandse dweilwereld. Mede door de eigen stijl die De Blaasbalgen rijk is zijn ze dan ook een graag geziene gast op feesten, partijen en festivals. Enkele jaren geleden is binnen de vereniging ook de tweede kapel, De Blaas knarren,opgericht. Deze kapel treed wat minder op als De Blaasbalgen maar ook zij hebben het streven om een goed stuk muziek en entertainment neer te zetten. Op 19 maart zullen De Blaasbalgen en De Blaasknarren beide twee keer een optreden verzorgen en zal de avond op ludieke wijze aan elkaar worden gepraat. Deze avond is vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Kijk voor alle informatie op www.deblaasbalgen.nl