Win een dagje burgemeester

Prijsvraag voor jongeren over toekomstvisie

Tot en met 31 maart kunnen belanghebbenden hun mening geven over de toekomstvisie van Leidschendam Voorburg. Dit geldt ook voor de jongere inwoners van de gemeente. Speciaal voor hen is een prijsvraag ontwikkeld, om het onderwerp meer voor deze groep te laten leven. Jongeren van 8 tot en met 18 jaar worden uitgedaagd om hun mening zo creatief, origineel en hip mogelijk vorm te geven. Dit kan bijvoorbeeld in een rap, een column, een videoclip of een kunstwerk. Wie het winnende ontwerp indient, mag op Koninginnedag met de burgemeester meelopen. Op zijn beurt zal de burgemeester ook een dagje met de winnaar meelopen. Zo kunnen beiden een kijkje nemen in elkaars wereld.
De prijsvraag staat op de jongerensite van de gemeente: www.younglevel.nl Ook zijn flyers te vinden in de bus, waarmee de gemeente nog tot en met 24 maart rondtoert om uitleg te geven over de toekomstvisie. De winnaar wordt door het team Communicatie van de gemeente Leidschendam Voorburg bepaald; de uitslag komt op www.younglevel.nl te staan. Inzendingen voor de prijsvraag moeten vóór1 april 2005 binnen zijn bij de gemeente, Postbus 905, 2270 AX Voorburg, t.a.v. team Communicatie. Inleveren in de bus kan ook. Meer informatie over de toekomstvisie en het schema van de bus zijn te vinden op www.leidschendam voorburg.nl.