Beste Blesruiters,

Inmiddels heeft u allen de stukken voor de jaarvergadering ontvangen. Zoals op de agenda staat vermeld is het op 2 april a.s. tot ongeveer 21.30 uur een formele zaak en daarna weer ouderwets lachen met de toneeluitvoering. U allen, leden, oud leden, donateurs en overige dorpsgenoten bent van harte uitgenodigd om te komen kijken en genieten; het toneel begint om 22.00 uur aan de Huyssitterweg bij de fam Hogervorst. Voor de goede lezers van het jaarverslag het volgende: door wat geknutsel met de computer staan de clubkampioenen van 2003 ook in het verslag van 2004. Uiteraard ligt inmiddels in het clubgebouw de juiste opstelling. Deze stond reeds in de Dorpsketting en De Ruif. In de archivering is het ook aangepast.
Aanstaand weekend is het alweer Pasen. Ik wens iedereen een leuke 2e paasdag met de buitenritten toe. Vanaf volgende week gaan we over op de zomertijd met een andere tijdsindeling van de lessen. En 10 april alweer de laatste van de winterspringcompetitie. Zo dat was het weer voor deze week. De groeten van,
Piet van der Mespel, secr.