Bardancing Orion

Afgelopen weekend paasfeest!!!!
Jah jah luitjes het paasfeest is weer voorbij, en het was zoals beloofd een daverend succes!!! Om negen uur openden wij onze deuren voor dit gran dioze feest, het werd ook al vrij vroeg lekker druk. We waren helemaal uitverkocht voor het paas feest, zodat het sfeertje er snel goed in zat!! Disco 2000 verzorgde het feest van lekkere muziekjes, ook Jamie en Spike waren tijdens hun draaisessie lekker bezig!!! Ze draaiden leuke danceplaatjes voor het publiek en deelden een aantal handtekeningen uit voor de liefhebbers. Na hun optreden hebben wij ze nog een paar vraagjes kunnen stellen!!! Dus hier een interview met Jamie en Spike:
Hoe vonden jullie het gaan??
Ja, hartstikke goed het was zeer gezellig, er hing een lekker sfeertje.
Wat vonden jullie van het publiek??
Het publiek was echt heel leuk om voor te draaien, de mensen lieten zich lekker gaan, en volgens ons had iedereen het eigelijk wel naar zijn zin!
Hebben jullie nog een woordje voor de Stompwijkers??
Euhm…. ja ga zo door en mischien tot de volgende keer, wij zouden het in ieder geval wel heel leuk vinden!
Spike.. voor jou nog een speciale vraag, weet jij nog wie Aranka is??
Haha, nou die naam zegt me wel wat, hoezo??
En niet alleen boven was het een zeer geslaagd feessie, ook beneden was het hartstikke gezellig!!
Aanstaand weekend
Na alle paasdrukte gaan we maar weer eens een weekje gewoon doen. We zijn twee keer geopend namelijk vrijdag vanaf 21.00 uur en zondags vanaf 19.00 uur. Wij hebben er alweer zin in, wij hopen jullie ook. Een fijne week toegewenst en de groeten
Geluk, het bestuur van Orion