SCHAAKNIEUWS

SCHAAKNIEUWS – SCHAAKNIEUWS

FINALE STOMPWIJKS KAMPIOENSCHAP
ELMECO BEKER

Op 5 april a.s. staat de finale om de Elmecobeker op het programma. Net als vorig jaar staat dit kampioenschap open voor iedereen: wel of geen schaaklid, wel of geen inwoner van Stompwijk, man of vrouw, het maakt niet uit.
Een ieder is welkom op: DINSDAG 5 APRIL, ZAAL OPEN 20.00 uur,
AANVANG 20.15 uur, DORPSHUIS

Er zal gestreden worden volgens het knock out systeem. Verliezers zullen echter doorstromen naar verliezers poules, zodat het niet bij een enkele partij hoeft te blijven. Nieuwe spelers worden op sterkte ingeschat en kunnen op basis hiervan tijdsvoordeel verkrijgen. Schroom niet om in te schrijven. De stukken staan reeds te popelen van ongeduld. Wij zijn er klaar voor, U ook?
Voor informatie kunt U zich wenden tot Nico Bolleboom, 071 5802776