20e WEEKENDKAMP

AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN STOMPWIJK 92
De jeugdcommissies van de afdelingen van Stompwijk 92 nodigen jullie uit voor een sportweekend op het sportpark “Meerhorst” en wel op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei 2005. Het wordt weer een weekend met volop uitdagingen, spelen en opdrachten, we overnachten in tenten en kleedkamers. Natuurlijk wel onder begeleiding.

WIE MOGEN AAN DIT WEEKEND DEELNEMEN?
Je mag meedoen als je lid bent van Stompwijk’92 en op 1 mei 2005 6 jaar oud bent, t/m groep 6 (basisschool). Dus geen kinderen uit groep 7 en 8. Ook dit jaar vragen we een kleine vergoeding voor het weekendkamp, nl. € 4,00 Dit betaal je bij inschrijving.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET WEEKEND?
Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklantaarn, aantal pakjes/flesjes drinken en MAXIMAAL € 3,00 zakgeld.

We zijn al druk met het programma bezig, maar wat er precies gebeurt blijft nog even geheim. Houd het clubblad en dorpsketting in de gaten. We verwachten je vrijdagavond om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al thuis goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

Als je aan dit weekend wilt deelnemen, moet je onderstaand strookje met € 4,= inschrijfgeld voor 30 april a.s. inleveren bij:
· Marja v.d. Berg, Dr.v.Noortstraat 132, Stompwijk
· Anneke de Jong, Westeindseweg 10a, Zoeterwoude

INSCHRIJFFORMULIER

NAAM ………………………………………………………. M /J *

ADRES ……………………………………………………………………

WOONPLAATS ……………………………………………………………………

TELEFOON ……………………………………………………………………

GEB.DATUM ……………………………………… LEEFTIJD: ……………..

AFDELING voetbal/handbal/binnensport*

ZWEMDIPLOMA ja/nee*

Gaat thuis slapen ja/nee*

BIJZONDERHEDEN ……………………………………………………………….
……………………………………………………………………………

Handtekening ouders:

*Doorhalen wat niet van toepassing is
PS. Vergeet € 4,00 en het dit kaartje uit het Clubblad en Dorpsketting niet, want Ans Luiten heeft zich vele jaren tomeloos ingezet voor dit weekendkamp. Om Ans te gedenken vragen we je om een groet, gedachte of tekening op het in het Clubblad en Dorpsketting afedrukte kaartje te plaatsen
Neem dit mee met de inschrijving.

Zorg er voor dat je het op tijd inlevert, want als je het te laat inlevert, is er kans dat je niet mee kan. Er kunnen maximaal 120 kinderen aan het weekendkamp deelnemen en VOL IS VOL!!!!!