Beste Blesruiters

Afgelopen zaterdag was de jaarvergadering / algemene ledenvergadering. We trokken daarbij ook de winnende lotnummers voor de loterij. Het was deze avond gezellig druk en tot wat later in de avond werd nog nagepraat over het toneel en allerlei andere zaken. Ook dit was weer leuk om georganiseerd te hebben. De uitslag staat elders op deze site vermeld. A.s. zondag de laatste van de winterspringcompetitie zondagen. We starten weer om 11 uur en de startlijst samengesteld met de instructie hangt op het prikbord.
Inenten pony s
Zoals ons zomerprogramma aangeeft gebeurt dit op zaterdag 16 april a.s. Zij, die willen meedoen graag Marian van Vliet bellen voor opgave, i.v.m. de afspraak met de veearts. Plaats van inenten de club, hoe laat volgens opgave van Marian. Zo, dat was het weer voor deze keer. De groeten van Piet van der Mespel, secr