Oproep voor gastoudergezinnen

Dit jaar zullen er met het survivalweekend van Stompwijk ’92 een aantal Poolse kinderen uit Konstancin Jeziorna (de zustergemeente van Leidschendam Voorburg) meedoen.
Wij zoeken voor deze kinderen een gastoudergezinnen, die 1 of meerdere kinderen kunnen opvangen. Ze komen aan op woensdagavond 4 mei en gaan zondagochtend 8 mei weer naar huis. Vrijdagavond 6 mei en zaterdag 7 mei zullen zij deelnemen aan het survivalweekend.
Alle kinderen hebben een luchtbed en slaapzak bij zich. De leeftijd van deze kinderen is 14 jaar en ze spreken allemaal Engels. Degene die 1 of meerdere kinderen een aantal dagen willen opvangen, verzoeken wij om voor 15 april zich op te geven bij Marja v.d. Berg, Dr. van Noortstraat 132. Tel. 071 5803697
De jeugdcommissie van Stompwijk ’92.