Vrienden van Stompwijk

Even uitstel voor de handtekeningen tegen voorgenomen bouwplannen

Dat wordt ons op dit moment opgelegd, even uitstel. Door omstandigheden (ziekte) van mevr. Jeltje van Nieuwenhoven (Gedeputeerde van de Provincie Zuid Holland) kon de aanbieding van de handtekeningen op dinsdag 5 april geen doorgang vinden. Dat wil niet zeggen dat met deze uitstel de hele actie geen doorgang vindt. Wij hebben contacten met het Provinciehuis en er wordt gekeken naar een nieuwe datum. Wij laten het u weten wanneer die bekend is.

Dan nog even terug kijken op de “posteractie 350 NEE”. Wanneer je nu nog door het dorp loopt, hangen nog volop posters voor de ramen. Geweldig om te zien en wat ons betreft kunt u de poster gewoon laten hangen, uiteraard wanneer u dit zelf ook wilt. Het is een duidelijk signaal naar de gemeente, maar ook naar mensen die Stompwijk niet goed kennen of die ons dorp op een recreatieve manier bezoeken.

Dan vragen sommige mensen zich af waarom zij geen posters hebben gekregen. Mensen bijvoorbeeld, die niet aan de Meerlaan en de Dr. v. Noortstraat wonen. De posteractie was bedoeld voor het bezoek van de burgemeester van Leidschendam Voorburg aan Stompwijk. Wij wisten dat hij bovengenoemde straten door zou moeten en hebben er voor gekozen om daar uitsluitend de posters op te hangen. Wij zijn een comité waar alles pro deo gerealiseerd moet worden. Vandaar deze gerichte actie. En wanneer u er echt nog een wilt hebben, er zijn er enkele nog over. Geef dan even een seintje aan ons of bezoek onze site www.vriendenvanstompwijk.nl om dit te melden en om alle foto’s te zien van deze actie. Vooralsnog, wanneer u het zelf wilt: de poster voor de ramen!!
Vrienden van Stompwijk