Bardancing Orion

Afgelopen week
Deze week waren we helaas maar een keertje geopend, de zondag begon ook niet zo lekker met al dat vieze weer, gelukkig werd het ‘s avonds weer wat lekkerder, zodat je niet door al die regen en wind naar Orion moest. Het was ook hartstikke gezellig in Orion, het sfeertje zat er goed in en er werd lekker gedanst op de leuke plaatjes. Het was dus al met al weer een zeer gezellige geslaagde avond.
De site
Ik weet niet of sommige van jullie het al gezien hebben, maar onze site heeft een nieuw jasje!! Hij is wat groter en uitgebreider geworden maar hij werkt verder nog wel het zelfde. Je kunt nog steeds gewoon de foto’s bekijken (waarvan er trouwens ook weer een paar nieuwe bijstaan) een hele hoop nieuwtjes kunt lezen, enz kortom je kunt er nog steeds van alles bekijken en lezen. De naam van de site is trouwens wel gewoon het zelfde gebleven, namelijk www.bardancing orion.tk
Aanstaande week
Aanstaand weekend zijn we twee keer geopend, vrijdag en de zondag. We zijn vrijdags vanaf 21.00 uur geopend en zondags vanaf 19.00 uur. Ook starten we dan met ons wekelijks vrolijke uurtje. We zien jullie natuurlijk allemaal vrijdag en zondag!! Wij wensen jullie een fijne week. Groetjes en geluk, Orion