Beste Blesruiters, winterspringcompetitie

Vorige week de jaarvergadering met het toneel en de loterij. (ik heb nog een paar prijzen van winnaars). Heb jij de loten verkocht vraag aan mij even de prijs voor de gelukkige). Zondag 10 april alweer de laatste keer van de winterspringcompetitie. Bij het begin niet helemaal droog maar met 22 amazones weer een leuk deelnemersveld. We hadden weer van alles van Shetlanders tot echte springpaarden. Er waren ditmaal 5 “gasten” van Jeanne d Arc. We sloten af met voor iedere deelnemer een herinneringslintje.” In de Ruif staat straks de uitslag zodat je kunt vergelijken. A.s. zaterdag het enten van de pony s. Marian van Vliet regelt het, als je nog mee wil doen moet je met haar contact opnemen. Het scheelt al gauw de extra kosten van het voorrijden van de veearts. Zo dat was het weer voor deze keer.
De groeten van Piet van der Mespel, secr.