Gastoudergezinnen gezocht

Gastoudergezinnen gezocht betreffende het Survivalweekend
Dit jaar zullen er met het Survivalweekend van Stompwijk’92 een aantal Poolse kinderen uit Konstancin Jeziorna (de zustergemeente van Leidschendam Voorburg) meedoen. Wij zoeken voor deze kinderen een aantal gastoudergezinnen, die 1 of meerdere kinderen kunnen opvangen. Ze komen aan op woensdagavond 4 mei en gaan op zondagochtend 8 mei weer naar huis. Wij als jeugdcommissie hebben voor deze dagen een programma gemaakt voor deze kinderen. Zij zullen op de dag door ons bezig gehouden worden.Het gaat dus eigelijk alleen maar om slaapplaatsen. Op vrijdag en zaterdag 6 en 7 mei zullen zij deelnemen aan het weekendkamp.
Alle kinderen hebben een luchtbed en slaapzak bij zich. De leeftijd van deze kinderen is 14 jaar en zij spreken allemaal Engels. Degene die 1 of meerdere kinderen kunnen opvangen, verzoeken wij om voor 25 april zicht op te geven bij Marja v.d. Berg, Dr. van Noortstraat 132. Tel: 071 5803597.

De jeugdcommissie van Stompwijk’92