Hallo Laurentiuskids

Afgelopen zondag 17 april 2005 was de laatste uitvoering van de Laurentiuskids. Wij vonden dat jullie allemaal goed je best hebben gedaan. Dit geldt trouwens ook voor het hele jaar. Ondanks dat er af en toe kinderen zijn die niet kunnen vanwege de handbal, klonk het toch aardig vol. Maar afgelopen zondag was wel een heel speciale viering. Er waren 16 kinderen, die de 1e communie hadden gedaan. Wat een feest! Gefeliciteerd jongens en meisjes en natuurlijk ook de families. Beter kan je een seizoen niet afsluiten dan met zoveel blije mensen in de kerk. Wij willen de Laurentiuskids bedanken voor de enthousiaste inzet en tevens melden dat we nog een keer uit gaan naar bijvoorbeeld Drievliet om het seizoen af te sluiten. Hierover wordt nog vergaderd met de werkgroep op welke datum wij eventueel kunnen. Waarschijnlijk ergens in de laatste week van de “meivakantie” (2 weken)
16 augustus 2005 is de 1e repetitie van het volgende seizoen! (‘s maandags om 15.30 uur) Noteer dit alvast in je agenda!! Mochten nieuwe talenten zich willen aanmelden dan kan dat bij Maria of Carmen vanaf groep 3 en je moet kunnen lezen op het niveau AV 2. Wij wensen jullie een prettige “zomerstop” en tot ziens!!! Zijn er nog vragen dan horen wij dat graag van jullie.
Maria & Carmen