Bardancing Orion!!

Afgelopen weekend!!
Het was weer een zeer geslaagde avond in Bardan cing Orion!!! Het was hartstikke gezellig en het sfeertje zat er weer goed in!! Er werd lekker gefeest op alle muziekjes. Al moeten wij wel zeggen dat er meer mensen naar de formule 1 moeten komen kijken het is echt hartstikke gezellig!!! Dus als er weer formule 1 is kom dan allemaal even een kijkje nemen!
De site!
Wie de site al heeft bekeken weet nu ook dat je je kan aanmelden en zo in aanspraak komt om met elkaar te chatten, naar ons Orion forum te gaan en nog veel meer!! Aanmelden kost helemaal niks en is heel makkelijk te doen, ook verschijnen er binnenkort weer nieuwe foto’s op de site!
Aanstaande weekend
Helaas, helaas zijn we a.s. vrijdag niet geopend in verband met koninginnenacht, maar wees niet getreurd zondag zijn we zo als altijd wel gewoon geopend!! We starten dan natuurlijk met de pret vanaf 19.00 uur. Ook start dan ons wekelijkse vrolijke uurtje, dus kom allen!! Wij beloven dat het weer een heel groot feest wordt!!! Ook wensen wij jullie allemaal een hele leuke koninginnenacht en koninginnedag toe!!
Groeten en geluk, het Orion bestuur