Handbal familiedag alg. info

Op zondag 15 mei, 1e pinksterdag starten we ‘s middags het programma met bodysurfen voor de jeugd. Daarna hebben we kinderdisco met ook nog een uitvoering van de Jazzballet groep. De spetterende finale van de Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude darts wordt op deze avond beslist en we sluiten de avond af met Disco 2000.
En op 2e pinksterdag gaan we handballen en sluiten we het feest af met een barbecue en een drankje. Stel samen met je familie, vrienden of buren een team samen en kom gezellig een dag naar sportpark de Meerhorst. Voor de jonge kinderen is er een aparte poule. Daar kun je op de dag zelf s’morgens bij de organisatie inschrijven en dan word je in een team ingedeeld. Je kunt inschrijven tot 4 mei voor het handballen en barbecuen. De inschrijfformulieren kunnen ingeleverd worden bij Sjanie Waayer op Dotterbloem 11.
De organisatiecommissie