Kimberley Boon terug van weggeweest

Terug van weggeweest en ze is het nog niet verleerd!!!!

Zondag 24 april had Kimberley Boon weer haar eerste menwedstrijd. Na het tragische verlies van haar vorige fries Murk moest zij weer helemaal van voren af aanbeginnen. Na al eerder 2 wedstrijden onder het zadel te hebben gereden (waarbij zij 2x 1e en 2 x 2e met 7 winstpunten werd) gingen ze nu weer mennen. Voor het eerst buiten en in een vreemde omgeving ging het toch lekker. In haar 1e proef behaalde zij met 171 punten een eerste plaats. Ook in haar 2e proef werd zij 1e met 169 punten. Dat zijn bij elkaar 4 winstpunten. Nog 6 en dan mag zij alweer over naar het klasse M. Dat gaat hard zo. In de vaardigheid keek Albert zijn ogen uit, “allemaal van die oranje dingen en daar moet ik doorheen”??
Dat vond ie maar niks, toch probeerde hij het wel en door de finish te zijn gegaan hadden zij er maar 2 balletjes afgegooid. Dat was wel netjes voor de 1e keer, daarbij werden zij toch ook nog 4e.
Op naar de volgende wedstrijden.