Verslag mini s

Zaterdag 23 april j.l. mochten de mini’s op het vernieuwde handbalveld op ons sportpark Meerhorst een verzette wedstrijd spelen. Met Ankie als scheidsrechter en het zonnetje op ons gezicht, speelden de vrolijke mini’s tegen de meisjes uit Schipluiden. Nart wordt al bijna onze vaste doelman, hij doet het gewoon goed. Milenka en Patty houden de hoeken goed dicht en bij het wisselen nemen Elina en Annick de posities over. Milenka weet ook de hoekjes bij de tegenstander te vinden en scoort regelmatig. Met als gevolg de ruststand 5*4, spannend ! In de 2e helft proberen de meiden, waaronder Nicole en Robbin, een gaatje in de verdediging te vinden, maar de tegenstanders houden de cirkel goed dicht. Het resultaat is dan ook 7*11, maar wel met een goed gevoel, want er is sportief gespeeld !
Margret Vurens