Weekendkamp en koninginnenach

Muziekweekend kamp was een groot succes!!

We vertrokken vrijdagavond via de Stompwijkse en Zoeterwoudse wateren naar ons logeeradres het Geertje. Onderweg werd wat bijgeleerd over de flora en fauna. Bij het Geertje aangekomen hadden we na wat gedronken te hebben onze eerste repetitie. De avond werd afgesloten met een leuke film, op bed.
De volgende ochtend ging al vroeg weer de wekker, want om 9 uur hadden we al weer onze eerste repetitie. Na het middageten werd iedereen gedropt in Leiden, om daar een ‘gruwelijke’ speurtocht te lopen. Het enige probleem was, hoe kwamen ze weer thuis…..De avond begon met sterrenslag, gevolgd door een bezoek van Johnny de Lol. Er was namelijk een televisie staking, de enige zender die nog uitzond, was de nieuwe zender van Johnny de Lol. Deze zender zond verschillende spelprogramma’s uit, er kwam zelfs een aflevering van Baantjer in voor!! Helaas kon Johnny niet landen wegens het slechte weer, maar hij heeft de afleveringen kunnen bekijken in zijn helikopter. Deze heeft hij ook opgenomen om ze verder te bestuderen. Zodra hij dat gedaan heeft, laat hij meer van zich horen. De volgende ochtend begon met ochtendgymnastiek, want muzikanten moeten een goede conditie hebben. Deze werd op de proef gesteld met de daarop volgende repetitie.En ook nog eens tijdens het afsluitende concert. We hebben erg mooi weer gehad, waardoor dit kamp ook weer een groot
succes was.

Koninginnenach concert
Nog een paar daagjes en dat is het zover dan vieren we de verjaardag van de koningin. Voorafgaand aan haar verjaardag is de koninginnenach. Wij geven dan een koninginnenach concert in de kerk, om 19.30 uur. Tijdens dit concert vieren wij naast de verjaardag van de koningin ook nog eens 60 jaar bevrijding. We maken een reis met de trein door de Amerikaanse staat Oregon. We zullen musical muziek spelen, wat dacht u van La Storia. Verder spelen we o.a. nog muziek van Moricone en Mancini. Na afloop hebben we nog een oranje borrel klaar staan voor u! Tot dan, met muzikale groeten
Fanfare Juliana.