Bevrijdingsdag donderdag 5 mei

Ochtendprogramma:
9.00 uur viswedstrijd voor kinderen tot en met 15 jaar. Inschrijven zal plaatsvinden in de kantine om 8.45 uur. Je krijgt hier je startnummer toegewezen. Let op de spelregels.
10.00 uur stoepkrijten voor de kleintjes aan de Waterviolier (i.v.m. drukte van het voetbaltoernooi op het sportterrein).
11.30 uur prijsuitreiking aan de Waterviolier van stoeptekenen en viswedstrijd

Middagprogramma:
13.30 uur rommelmarkt in de sporthal. Voor de deelnemers gaat de deur open om 13.00 uur. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar, bij Martin (Hoefblad 32)kunt u tegen betaling van € 2, een tafel reserveren. Komt u alstublieft zo veel mogelijk lopend, want het parkeerterrein zal waarschijnlijk helemaal vol staan
14.00 uur levend voetbalspel op het trainingsveld. Jong en oud kan hieraan meedoen en er worden teams gevormd van 6 spelers en een keeper. Je kunt je hiervoor aanmelden vanaf 13.30 uur op het trainingsveld. Voor de kinderen is er tegen betaling van een kleine vergoeding een draaimolen.

Avondprogramma:
21.00 uur lampionnen optocht onder muzikale begeleiding van de fanfare VIOS. Vanaf 20.30 uur worden er bij Elmeco gratis lampionnen uitgedeeld aan de kinderen (zolang de voorraad strekt). Wij hopen naast veel kinderen ook veel ouders te zien om de optocht veilig te laten verlopen. De optocht gaat door het dorp naar het sportveld, alwaar er een kennisquiz zal worden gehouden over uiteenlopende Stompwijkse onderwerpen. Iedereen kan hieraan mee doen. De winnaar zal worden uitgeroepen tot “Stompwijk Kenner van 2005”.
Wij hopen U graag te verwelkomen op deze feestelijke dag in Stompwijk.
Stichting Oranjefeesten Stompwijk

Wist U dat:
De SOS haar activiteiten bekostigt uit de subsidie van de gemeente en de opbrengst van het kerstkaarten?
Wij nu al weten dat de subsidie voor volgend jaar veel minder zal zijn?
Er daarom dit jaar een kleine bijdrage gevraagd wordt voor de tafels van de rommelmarkt?
Wij daar dan ook koffie met cake verkopen, waarvan de opbrengst voor de SOS is?
Er een fooienpot zal staan aan het eind van de lampionnenoptocht?
Wij hopen dat er veel mensen komen kaarten met kerst?
Wij volgend jaar weer met een leuk programma willen komen en daarbij uw steun hard kunnen gebruiken?
Wij erg blij zijn met onze nieuwe SOS mannen Jan en Martin?
STEUN DE SOS