Polderdag op 5 mei: Cow Parade in de Polder

Omdat de Polderdag in het teken staat van Europa staan op diverse boerderijen de kunstkoeien van de Cow Parade. Vergelijkbare Cow Parades waren al eerder in Den Haag en Barcalona. Nu ook in het Land van Wijk & Wouden.

Nog even de belangrijkste Polderdagzaken op een rij:
Er kan o.a.worden gestart bij:
Café de Meester Zoeterwoude
De Grote Molen Zoeterwoude
Sluisje Leidschendam
Gemaal Palenstein Zoetermeer
Nojosa Meer en Geerweg Stompwijk
Kwekerij Meeslouwer Stompwijk
Café restaurant Cronesteyn Leiden

Het thema: Europa
Op elke boerderij iets van een Europees land, de Cow Parade, muziek, voedsel etc.
Voor kinderen is er een puzzeltocht uitgezet met verschillende vragen per bedrijf en een leuke prijs voor de winnaars! Voor volwassenen is er op de bedrijven veel te zien, te proeven en te horen!
De Opening (u bent welkom) Datum:5 mei 2005 Tijd: 10.00 uur
Plaats: Kwekerij Meeslouwer vof Veilingweg 16 2266 HG Stompwijk www.meeslouwer.nl
De opening begint kent een kort programma van ca 30 minuten. De heer Beimers (voorzitter van de dorpsraad van Stompwijk) zal de dag openen.

Doel van de Polderdag is de mensen die in en om het land van Wijk en Wouden wonen meer te betrekken bij datgene wat de polder te bieden heeft. Een stuk promotie voor het Land van Wijk en Wouden. Dat gebeurt deze dag heel concreet door mensen uit te nodigen voor een tocht per fiets en te voet langs diverse plaatsen gaat waar activiteiten plaatsvinden. De polderdag richt zich op inwoners van Zoeterwoude, Stompwijk, Leidschendam, Rijnwoude, Zoetermeer en Leiden en wordt georganiseerd door de WLTO, Stichting Grote Polder en de agrarische natuurvereniging Wijk & Wouden. Voor meer informatie www.polderdag.nl
Met vriendelijke groeten, namens de organisatie
Roland van der Post