Bardancing Orion

Afgelopen weekend!!
Ja ja, ook deze week was het allemaal weer een daverend succes!! Het was zowel vrijdag als zaterdag hartstikke leuk en gezellig in Bardancing Orion. Het was lekker druk en er werd veel gedanst door alle aanwezigen, onder het genot van een drankje. Ook kon je je af gelopen vrijdag en zaterdag inschrijven voor de aankomende bier wedstrijd die is op vrijdag 20 mei. Het is overigens nog mogelijk om je nog in te schrijven voor deze drink competitie, Als jij dit graag wil dan moet je doordeweeks even komen kijken, in schrijven kost 3 eurootjes!!!
De site
Er staan overigens weer nieuwe foto’s op de site, houd hem goed in de gaten. Want een dezer dagen zal ook het Stomppop programma er op verschijnen. Stomppop is dit jaar overigens op 1, 2 en 3 juli!!, HOUD DEZE DAGEN DUS VRIJ!! Want het wordt zoals gebruikelijk weer een heel erg groot feest, laat dat maar aan ons over. De schuimparty zit er, by the way, ook alweer aan te komen, namelijk op vrijdag 17 juni!!!
Aankomend weekend zijn we helaas helemaal NIET geopend. Groeten en geluk, Orion