DE K.B.O. KOMT WEER BIJ U LANGS

Het bestuur van de K B O komt in de aankomende weken weer bij haar donateurs en belangstellende langs om de voor hen zo belangrijke donatie gelden op te halen. Wat voor activiteiten worden er zoal met uw donatie ondersteund? Wij organiseren er mede de oudere soos van die elke dinsdagmiddag geopend is. Het schenken van koffie en thee op deze middagen. Het organiseren van kaarten en rummicub spelen. Het organiseren van fietstochten voor onze leden. Het organiseren van het beroemde St. Nicolaasfeest en van de ontmoetingsdag, zodat mensen tegen gereduceerde prijs kunnen deelnemen, waardoor het voor hen betaalbaar blijft. Ook ontkomen wij niet aan de bezuiniging van de gemeente waardoor wij een flink deel van onze subsidie kwijt raken, terwijl de kosten voor alles oplopen.
U ziet, het geld wordt goed besteed en is onmisbaar om verschillende activiteiten in Stompwijk te kunnen blijven uitvoeren. Het bestuur van de KBO dankt u bij voorbaat voor uw donaties.
Fietstocht
Voor de liefhebbers van fietstochten: op 20 mei organiseert de KBO Zoeterwoude weer een fietstocht, vertrek om 9.00 uur bij Huize Emmaus.
Busreis
Er kan nog steeds opgegeven worden voor de busreis van 9 juni met als thema “60 jaar bevrijding“. Een aanrader en een leuke dag uit met alles erop en er aan. 071 5804342
Oranjefeesten
Het bestuur van de K.B.O. dankt S.O.S. Stompwijk voor de heerlijke traktatie met Koninginnedag, de ouderen hebben er weer van genoten.
Met vriendelijke groet, secretaris A.v.Santen