FIETSDAG K.B.O.

Donderdag 12 mei stonden er om 9 uur 27 heel sportieve senioren gereed voor de jaarlijkse fietstocht. We reden eerst door het landelijk gebied van de Meer en Geer richting Snowworld. Daar hebben we koffie gedronken met appel of kersentaart. Ondertussen genoten we van de leerlingen die les kregen in het skiën. Daarna fietsten we door Pijnacker en Berkel Rodenrijs over rustige wegen langs mooie grote tuinderijen met grote kassen. Zo kwamen we in Kruisweg bij het pannenkoekenhuisje van Joost Suyten, u allen wel bekend vanuit Stompwijk. Joost had een goed brood menu, het 12 uurtje genaamd. Dat werd door velen van ons besteld. Na lekker gegeten en gedronken te hebben fietsten we richting Benthuizen over fietspaden door de bossen en velden. Van daar nog een eindje naar het AA zicht restaurant aan de Noord A voor een afzakkertje. Daar hebben we nog een poosje kunnen genieten van het heerlijke mei zonnetje. Het was weer zoals altijd een goed geslaagde fietsdag. Met dank aan ons bestuur, Antoon van Santen voor de goede voorbereiding van de route en de goede stopplaatsen en u allen bedankt voor de gezelligheid onder elkaar. Het is altijd gezellig uitgaan met de senioren.
P.S. Op donderdag 9 juni is de jaarlijkse uitgaansdag met de toerbussen. Omdat het altijd zo gezellig is zijn er dit jaar zoveel aanmeldingen zodat er twee grote bussen besteld zijn, maar we kunnen nog een paar personen plaatsen. Info bij het bestuur.
Groeten Jan v.d.Bos, Dr.v.Noortstraat 12F