Bardancing Orion

Aankomende week, kaartverkoop en meer
Helaas, helaas waren we afgelopen weekend niet geopend in verband met Pinksteren. Maar om het goed te maken zorgen wij dat het aankomende week een knallend einde van je week wordt. Om te starten hebben wij vrijdag de Bierwedstrijd!!!!!!! En de kaartverkoop van de schuim party start ook deze vrijdag. Kaartjes kosten maar 4 eurootjes. De altijd spette rende schuimparty wordt gehouden op vrijdag 17 juni!! Dus kom allemaal vrijdag even een kaartje halen, want we hebben er maar een beperkt aantal!!
De site
Ga ook weer eens op de site kijken, want er is weer een hoop nieuws te zien zoals bijvoorbeeld foto’s. Ook zal er binnenkort de programmering van Stomppop op staan, dus ga geregeld even kijken!! Wij hebben er in iedergeval alwel weer zin in. We hopen jullie natuurlijk ook, we zien jullie aanstaande vrijdag, tot die tijd een fijne week toegewenst!! Groeten en geluk!!
Orion