Uitslag familiehandbaldag

Afgelopen weekend is de familiehandbaldag 2005 weer gespeeld. We begonnen zaterdagmiddag met het bodysurfen door de tent voor de jeugd. De belangstelling voor dit evenement was groot. Zo’n 50 kinderen hebben meegedaan. Dit alles werd van deskundig commentaar voorzien door Theo van Santen. Daarna begon om 19.00 uur de jeugddisco. Er werd volop gedanst door de kleintjes. Tijdens de disco waren er optredens van de groep All that Jazz onder leiding van Maria van Santen, wat veel bekijks trok. Na afloop van de jeugddisco werden er door Alfons Belt van Disco 2000 nog prijsjes uitgereikt voor degenen die het beste gedanst hadden. De tent begon aardig vol te lopen met mensen die naar de grote darts finale kwamen kijken van het Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude darts. Bij de dames was Shirley Brugman het sterkst en won met 2 0. Bij de herenfinale werd er overtuigend gewonnen door Henk Turk met 6 0. Wij willen de organisatie van het dart toernooi bedanken, zij hebben er echt heel veel werk van gemaakt. Het zag er allemaal heel professioneel uit. Frans Oliehoek had het camerawerk op zich genomen waardoor er op een groot scherm het darten, maar ook tijdens de disco leuke beelden werd getoond. Maandag startte het programma volgens plan en kon er om 11.30 uur het eerste fluitsignaal gegeven worden voor de eerste wedstrijden. Wij wensen de pechvogels beterschap, zij kwamen ongelukkig ten val. Om 15.35uur klonk het laatste eindsignaal en kon alles opgeruimd worden. De barbecues werden om half 16.30 uur aangestoken zodat we om 5 uur de eerste stukjes vlees al konden bakken. En tot 21.00 uur ging de muziek nog door en daarna ging iedereen op zijn eigen manier naar huis. Tot slot willen wij iedereen bedanken die ons heeft geholpen zodat het een geslaagd weekend is geworden. Supermarkt Coop bedankt voor het bakken van het stokbrood. Wij willen ook de Fam v.d. Krogt aan het Oosteinde bedanken voor de opslag van al onze spullen voor deze dagen. Wij kunnen daar altijd terecht. Hieronder volgen de uitslagen van de verschillende evenementen.
Winnaars bodysurfen:

9 t/m 12 jaar:

6 t/m 8 jaar: 1e Dewi vd Salm 2e Megan van Dijk, Jacco Overdevest
1e Nick vd Bosch 2e Erwin v Abswoude, Devon vd Voort
13 t/m 16 jaar: 1e Kevin Doelman 2e Mike Turkenburg

Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude Darts

Dames: Heren:
1e Shirley Brugman 1e Henk Turk
2e Ellen van Duyn 2e Willem v.d. Hoeven

Handbaltoernooi:

Kinderpoule: The Talents Poule 5: De Joepies
Poule 2: De Boschhappers Poule 6: De Klepzeikers
Poule 3: H team Poule 7: Good times, bad times

Poule 4: Loomans
De prijzen zijn gesponsord door Café De Gouden Leeuw Ruud en José,
onze dank daarvoor.