Bardancing Orion

Druk, druk, druk, druk!!!
Een heel goede middag allemaal, of een hele goede avond als de bezorger van de dorpsketting laat was. Maar daar gaan we natuurlijk niet van uit. We hebben het druk gehad afgelopen weekend en we krijgen het nog veel drukker. Laten we maar eens bij het begin beginnen voor de verandering.
Woensdag kreeg je de Dorpsketting waarin je lezen kon dat we vrijdag de gigantische bierwedstrijd hadden. Donderdag ging je lekker naar je werk of naar school en dacht je alleen maar aan hoe je die bierwedstrijd ging beleven. Sommigen konden en wilden graag mee doen anderen keken liever en dat mag natuurlijk ook. Vrijdagavond om 21.00 uur was het dan eindelijk zo ver. De mensen druppelden binnen want om 22.00 uur zou de bierwedstrijd beginnen. De inschrijving zat eigenlijk al vol maar door een paar afbellers konden er weer anderen mee doen. Het totaal aantal deelnemers kwam op 24 en dat is ook precies het aantal dat mee kan doen. Iets later dan gepland begon het spektakel. Nog even kort de regels:
De deelnemers moesten elk 5 minuten een tappie bier leeg drinken.
Ze mochten niet naar de wc.
Of van hun stoel afkomen
Wanneer er iemand aan gaf dat ie misselijk werd, werd deze gediskwalificeerd.
En ook als mensen de emmer gebruikten werden zij uit de kring gehaald.
De winnaar van de afgelopen drie jaar was natuurlijk ook aanwezig en werd vooraf nog even naar voren geroepen om zijn beker, die hij nu echt mag houden omdat hij drie keer gewonnen heeft, in ontvangst te nemen. Omdat hij de beker mocht houden had Michael van de Nouweland (Mike) besloten dit jaar niet mee te doen, maar het bij analyseren te houden. Hij had zeker goede tips voor de deelnemers. De eerst uitvaller was Kevin van den Bosch. Na twee biertjes hield hij het voor gezien. Wij vonden het wel slim, zeker van Kevin, die met voetbal wel te lang door is gegaan, wat resulteerde in een bezoekje aan het ziekenhuis. Kev succes joh!!! Daarna duurde het even voor dat de volgende uitviel maar daarna ging het hard. De een na de andere viel uit, totdat we nog maar met een kleine selectie overbleven. Bij de top 10 waren nog 5 Zoeterwoudenaren (Belgen) over. Natuurlijk waren er na een tijdje nog maar drie deel nemers over die voor de prijzen gingen. Er zat een Zoeterwoudenaar bij, Joré heette hij. Ook waren er twee dorpsgenoten namelijk Paultje Pils en Arie knal. Joré werd derde en was zeer moeilijk te verstaan, maar dat kwam niet eens door het bier maar meer door “gekke Kees” z`n talenten. Huh ???? vraag je je nu af, maar dan had je er maar bij moeten zijn. Arie Knal moest gelukkig voor Paul even de emmer hanteren waar door hij zichzelf uitschakelde voor de hoofdprijs. Deze ging dus naar Paul. Hij hief de gewonnen beker boven zijn hoofd, schonk hem vol met bier en ging weer aan de bar zitten. Dat was het einde van een zeer gezellige en spannende bier wedstrijd. Paul gefeliciteerd!!!
Kaartverkoop schuimparty
Ook startte deze gezellige vrijdag de kaartverkoop voor het schoonste feest van het seizoen. De schuimparty zal dit jaar op vrijdag 17 juni gehouden worden en wie wil dat nou missen? Bij ons op de schuimparty komt het schuim natuurlijk niet alleen maar tot de knietjes maar meer een beetje tot de schouders. De kaarten gingen heel hard maar er zijn er gelukkig nog een paar over. Voor € 4, heb je al zo`n kaartje voor dit spetterende spektakel. Dus als je zin hebt in een feest, een echt goed feest,of je hebt al in tijden niet meer gedoucht, kom dan zondag heel snel je kaartje halen want op = op.

STOMPPOP PROGRAMMA = BEKEND!!!
Afgelopen zondag kon je vanaf 19.00 uur weer bij ons terecht. Ja ik weet wel dat je dat al wist maar deze zondag was toch weer bijzonder. Het programma van Stomppop 2005 werd namelijk bekend gemaakt en dat was weer leuk om te horen. Het blijft toch altijd spannend wie er op het podium zullen staan. Het popfestival van Stompwijk zal dit jaar gehouden worden op 1, 2 en 3 juli.
We beginnen maar gelijk met de vrijdag 1 juli:
Wij zijn lekker!, dit is een zeer goede gezellige coverband die alle leuke top 100 hits speelt Pater Moeskroen, Deze oude bekende van stomppop speelt allerlei leuke Nederlandstalige meezing nummers.
Menthal Theo, Dit is de dj van onder andere Slam fm en nog bekender is hij van zijn samenwerking met Charlie Lownoise. Ook kennen we hem van zijn programma bij The Box (Menthal Theo on the road)
En dan nu de zondag 3 juli:
Ramble, Deze swingende coverband met Stompwijks en Zoeterwouds bloed zal op zondag de tent plat spelen met hun top 40 hits.
One two trio Deze gezellige band kennen jullie natuurlijk allemaal wel van hits als:tien kleine tuinkabouters of, mijn allerliefste juffrouw dat was juffrouw Toos!!
Dj Aakie deze dj zal voor ons een hele hoop lekkere plaatje gaan draaien!! En ook nog meezingen, het is iemand die er echt een feest van kan maken en ook zeker gaat doen.
Kaartverkoop stomppop 2005 AANSTAANDE ZONDAG!!!
Nou het lijkt mij dat je dit feestje niet kan missen. En als je er nou zeker van wilt zijn dat je een kaartje gaat bemachtigen ren je gewoon zondag even Orion binnen We zijn open vanaf 17:00 uur. De kaartjes zijn alleen voor de vrijdag en kosten € 10, . De entree voor de zondag is geheel gratis gaaf hè?!! Zaterdag hebben natuurlijk nog de kindermiddag waar ook een optreden. heel veel leuke spelletjes, snoepjes en andere gezellige dingen zullen zijn. Maar alles over de kindermiddag kunnen jullie waarschijnlijk volgende week in deze Dorpsketting lezen. Ook voor de kindermiddag heb je overigens geen kaartje nodig.

Formule 1
Huh??? Formule 1, ja het bestaat nog en ze rijden nog ook. Zo ook afgelopen weekend. De race in Monaco was toch wel weer erg spannend zeker als je zelf mee doet in de Orion championship poule. In Orion is het formule 1 seizoen eigenlijk een beetje aan het doodbloeden want er kwamen helemaal geen mensen meer en dat is ook voor ons niet leuk. In principe zijn we nu zo`n beetje mee gestopt met de races uit te zenden.Maar als nou spontaan iedereen, omdat ze bijvoorbeeld niet meer hoeven te voetballen wel weer F1 wil komen kijken moeten ze dat even via de site van Orion (www.bardancing orion.tk) kenbaar maken. Wie weet komt het ooit nog terug in Orion.
Familie voetbaldag gewonnen en verloren
We springen een beetje van de hak op de tak maar ik hoop dat je het nog kan volgen. Ja wij van Orion hebben de familiedag gewonnen. Het was een erg leuk toernooi en we zijn met alweer een beker heel blij. Twee weken geleden hebben we al met ons team het lagere elftallen toernooi gewonnen en dus de familie voetbaldag. We maken ons echter wel zorgen over onze opvolgers want deze kwamen niet eens door de poule heen. Of ze een wedstrijd gewonnen hebben? Ik weet het niet, maar erg goed was het niet. Gelukkig hoef je om in Orion te zitten niet echt goed te kunnen voetballen anders was het toch knap lastig. Waar ze ook niet zo goed in zijn (voor de rest gaat het wel goed met ze hoor) is een naam verzinnen. Het begon allemaal met een serieuze vergadering over de naam, wat wilde iedereen en wat waren de ideeën? Nou daar kwam dus niks uit. Toen over op een vergadering met een paar pilsjes op tafel, daarna kwamen ze voor raad bij ons en nadat ook wij ze niet konden helpen hebben ze toch maar de knoop door gehakt en een niet zo`n goede naam gekozen. Maaaááár wij vinden het eigenlijk wel een leuke naam en ze hebben het goed gedaan.
Met Stomppop zal de naam bekend worden en zullen we de jongens van ..e .i..t aan jullie voor stellen.
Nou we hebben weer genoeg gekletst. We hopen dat je wat wijzer bent geworden en dat je nog even zondag vanaf 17:00 uur kaartjes voor de schuimparty en voor Stomppop 2005 komt halen. Even € 15, meenemen, dan heb je nog een biertje ook!. Veel succes deze week doe voorzichtig met de auto, de fiets en de brom mer, vergeet je buskaart niet en waag het eens om zwart te rijden (wat een slap geklets)
Gegroet, Het bestuur van Orion + de jongens van ..e .i..t