Ontspanningsbijeenkomst voor mantelzorgers

Het Steunpunt Mantelzorg Leidschendam Voorburg organiseert op dinsdag 7 juni een bijeenkomst in het teken van ontspanning en humor. Mantelzorgers zijn die middag welkom van 13.30 uur tot 15.30 uur in de Koningkerk, Bruijnings Ingenhoeslaan 4 te Voorburg. Tijdens deze middag zullen twee medewerkers van de Template Stichting op een vrolijke en bijzondere manier ingaan op het onderwerp ´Ontspannen met Humor´. Middels een workshop reiken ze een dosis humor vitamines aan, onder andere in de vorm van grappige en inspirerende verhalen en anekdotes. Lachen ontspant de spieren en versterkt het immuunsysteem. Zo kunnen mantelzorgers leren speelser en lichter te kijken naar soms moeilijke situaties. Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte om onder het genot van iets lekkers ervaringen uit te wisselen over de (ont)spanningsmomenten rondom de zorg voor uw naaste. Koffie en thee staan een kwartier voor aanvang klaar, deelname is vrijblijvend en gratis. Wie zorgt voor een zieke of gehandicapte partner, familielid, vriend of buur is mantelzorger. Veel mantelzorgers bieden hun hulp als vanzelfsprekend aan, maar het kan heel zwaar zijn. Bovendien krijgen ze vaak weinig steun vanuit hun naaste omgeving. Het Steunpunt Mantelzorg Leidschendam Voorburg biedt advies en informatie, praktische steun en een luisterend oor. Het is bereikbaar op alle werkdagen, behalve vrijdag, van 9.00 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer: 070 – 444 24 21. Het bezoekadres is Scheepswerf 18, 2265 BE te Leidschendam.