Nieuwe Rotary Club Zoeterwoude e.o. van start

Op zaterdag 4 juni 2005 ontvangt de nieuwe Rotary Club Zoeterwoude e.o. haar charter. Het charter zal omstreeks 17.00 uur worden uitgereikt door de heer Wim Nieuwenhuis, gouverneur van het Rotarydistrict 1600 tijdens een feestelijke boottocht over de Zoeterwoudse wateren. Het charter is het bewijs, dat de nieuwe club is toegelaten tot Rotary International.
Rotary Zoeterwoude is opgericht met ondersteuning van Rotary Club Leiderdorp en is in het najaar 2004 gestart met haar activiteiten. Inmiddels telt de Rotary Club Zoeterwoude 20 actieve leden. Zij komen iedere dinsdag bijeen in Café de Meester in Zoeterwoude Dorp. De uitreiking van het charter is onderdeel van een feestprogramma van de nieuwe Rotary Club, dat zal worden afgesloten met een feestavond bij Boerderij Rustdam aan de Zuidbuurtseweg te Zoeterwoude Dorp.
Nadere informatie: Mw. H. Elderhorst, secretaris Rotary Club Zoeterwoude e.o.
071 5801225, hanneke@elderhorst.com