Schoolconcert m.m.v. het jeugdorkest van fanfare J

15 juni a.s. is er wat bijzonders aan de hand. Het jeugdorkest van fanfare Juliana geeft namelijk hun schoolconcert. Deze zal worden gehouden in het dorpshuis. Aanvang 19.30 uur. Deze avond is voornamelijk bedoeld om de leerlingen van juf Ria, uit haar blokfluit klas, kennis te laten maken met de fanfare. Dit is voor hen een stap verder in hun muzikale carrière. Dus vind je het hartstikke leuk om een muziek instrument te bespelen. Kom dan vooral kijken! De uitvoering zal niet lang zijn, omdat de kleinere onder ons, weer bijtijds naar bed moeten. Uiteraard is iedereen van harte welkom. De maandag erop volgend, 20 juni, hebben wij een open les, aanvang 19.00 uur. Voor diegene die het concert erg leuk vonden. En die zelf ook graag een muziek instrument willen bespelen. Iedereen die graag wil proberen of hij /zij op een instrument naar keuze kan spelen, is vrij om het dan te komen proberen. Tot dan.
Sinds kort heeft het jeugdorkest van fanfare Juliana een eigen website. Hierop kunt u het een en andere lezen over het jeugdorkest. Ook staan een aantal foto’s op de site van het muziekweekend kamp, welke wederom een groot succes was. Het zou leuk zijn, als u de site heeft bezocht, dat u een berichtje achter laat in het gastenboek. www.juliana jeugdorkest.tk