Schoolhandbaltoernooi

Woensdag 25 mei hadden we (Daphne, Rhiannon, Leonie, Jona, Lisanne, kyra, Karolien, Cindy, Sandy, Zoey, Ester en Yaci) een schoolhandbaltoernooi in Alphen a/d Rijn. We mochten daar heen omdat we in Zoeterwoude 1ste waren geworden. We vertrokken om 12.30 uur naar Alphen a/d Rijn. Om 14.00 uur hadden we onze eerste wedstrijd tegen de Wethouder Brederode school, het was nog wel even wennen maar het verliep goed. We wonnen de wedstrijd met 4 2. Om 15.00 uur hadden we de 2de wedstrijd tegen de Elzenhoek school. Deze wedstrijd hebben we ge wonnen met 10 3. De 3de wedstrijd was tegen de Kameleon. Als we deze zouden verliezen was het af wachten of we nog in de finale mochten staan. We wonnen deze wedstrijd met 4 1. We waren dol blij dat we in de finale stonden. We gingen ons er klaar voor maken want we hadden maar een half uur. In de finale moesten we tegen ’t Startblok. Zij hadden alleen maar handballers in het thema, maar daar laten we ons niet door kennen. De wedstrijd begon goed we stonden met 1 0 voor, maar toen hadden ze door waar ze bij Daphne moesten gooien (hoog in de hoek). Ze gooiden er gelijk 4 achter elkaar in. De eindstand was dus toen ook 1 4 voor ’t Startblok. We kregen nog een mooie beker. Daarna gingen we naar huis we hadden allemaal een leuke dag gehad.
Groetjes, Leonie Zuidgeest