EEN VIERING VOOR JONG EN OUD

Een viering voor acht tot acht en tachtig, dat is het a.s. zaterdag 11 juni om 19.00 uur. Het is dus geen gezinsviering! In deze viering komen de eerste communicantjes terug. Wij zijn hier heel blij mee. Het is fijn als er kinderen in de kerk zijn, want zij horen er immers bij! Een viering zou eigenlijk altijd geschikt moeten zijn voor alle leeftijden, maar dat is best moeilijk om te realiseren.We hebben het geprobeerd in de viering van a.s. zaterdag. Er is een lezing voor kinderen en een lezing voor volwassenen. We hebben de gebeden niet zo moeilijk gemaakt en de liedjes van het kinderkoor zijn voor iedereen leuk om naar te luisteren of om met mee te zingen. Het is dus géén echte gezinsviering, maar een viering voor jong en oud. We hopen dat er veel grote en kleine mensen met ons mee komen vieren. En de eerste communicantjes en hun ouders zijn heel welkom deze avond.
Riet van der Ham