Fanfare

Schoolconcert 15 juni
U zult zich gelijk afvragen, waar is dat concert? En door wie wordt dit uitgevoerd?
Eerst zal ik vertellen hoe laat het begint, dat is om 19.30 uur. Het concert dat uitgevoerd wordt door het jeugdorkest van fanfare Juliana. Dit jeugdorkest heeft een paar man versterking gekregen van leden uit het “grote” orkest. De beneden zaal van het Dorpshuis zal open zijn rond 19.15 uur. U bent allen van harte welkom. Dus woensdag 15 juni 19.30 uur in het Dorpshuis.

Open les 20 juni 19.00 uur in het Dorpshuis
De maandag na het schoolconcert houden wij een open les. Hier kan iedereen komen die het leuk lijkt om een muziek instrument te bespelen. Of u nou jong, oud, kort, of lang bent. Het maakt ons allemaal niet uit. We hopen u allen met grote getallen te mogen verwelkomen.
Op 26 juni gaan wij met z’n allen naar Duinrell. Denken jullie om de inschrijvingsformulieren! Kijkt u ook een op de site van het jeugdorkest www.juliana jeugorkest.tk
fanfare Juliana