DUIZENDSTE ABONNEE WINT SERIE VELDGIDSEN

Zoetermeer – Suzanne Koese uit Stadskanaal is de duizendste abonnee op Natuur Net Nieuws, de digitale nieuwsbrief voor natuurliefhebbers, uitgegeven door de Stichting Bomen Over Leven uit Zoetermeer. Zij ontving een fraaie veldgids als welkomstcadeau. Omdat Suzanne leerkracht is op een basisschool, heeft de Stichting Bomen Over Leven bovendien haar school verblijdt met de complete serie veldgidsen over de natuur, bestaande uit zeven delen.
De Stichting begon een aantal jaren geleden als een van de eerste natuur rganisaties met het digitaal aanbieden van Natuur Net Nieuws. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar kwam er een jeugdversie: Natuur Net Nieuws Junior.
Natuur Net Nieuws kent een aantal vaste rubrieken die zowel voor volwassenen als kinderen interessant zijn. Ook wordt er maandelijks een nieuw natuurboek verloot. De komende maand is dat de nieuwe ANWB Bomengids van Europa.
Met beide digitale nieuwsbrieven wil de Stichting Bomen Over Leven de belangstelling voor de natuur, op een eigentijdse manier, verder stimuleren.
Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht op www.bomenoverleven.nl