Tijdrit, skeelertraining en inschrijving

MARTIJN VAN ES WEDEROM WINNAAR VAN DE TIJDRIT
Maar liefst 70 deelnemers aan de start bij de jaarlijkse tijdrit van de IJsclub op vrijdag 17 juni j.l. Onder prima omstandigheden werd er gestreden om het kampioenschap van Stompwijk. De categorie indeling was iets anders dan voorgaande jaren omdat tevens de deelnemers van de vierkamp in het kader van het 112,5 jarig bestaan in de startlijst was geïntegreerd. Martijn van Es was wederom de snelste rijder met een moyenne van 41,1 km per uur. Elfsteden winnaar Henk Angenent reed buiten mededingen naar de 2e tijd, Joost Juffermans 3e tijd en de sterke Arno van Rijn naar een 4e tijd. Bij de dames won Femke Hilgersom voor Margreet Merbis en Mariska Scholtes. Femke reed 35,3 km per uur. Bij meisjes werd Eline Bennis winnaar 2e Lisanne Zweers en 3e Iris Sweere. Bij jongens reed Jordi Bennis naar 1e plaats en bij de jongens 13 14 Thom van Beek voor Hidde Hilgersom en Bob Dubbeldam. Bij de dames +40 Annemarieke Koeleman 1e, gevolgd door Loes de Haas en Annelies van Beek. Vooral bij de heren 40+ was de strijd hevig, Paul van Leeuwen werd eerste voor Good Old Jan Turk uit Zoeterwoude en de verrassende Adri Bennis. Speciaal was er aandacht voor WJ uit Zoeterwoude het geheime wapen uit de Zuidbuurt reed ondanks een omweggetje, maar zich uit de naad rijdend voor zijn mooie TdG, naar een spectaculaire 11e plaats. Wij zagen hem voor het eerst op de fiets. Voorwaar petje af. Rest ons nog alle medewerkers te bedanken voor hun fantastisch inzet. Fa Garage P.Janson voor de prijzen en Ruud en José voor de gastvrijheid. De organisatie

IJSCLUB ‘NUT EN VERMAAK’
Skeelertraining
De nieuwe skeelerbaan in het Buytenpark is sinds kort af. We gaan dan ook starten met de skeelertraining. We gaan trainen op de woensdagavond, aanvang 19.00 uur (verzamelen op de skeelerbaan) en beginnen deze week al (29 juni). In principe is iedereen welkom die het komend seizoen op de Uithof gaat trainen. Inline skates mogen in principe wel, maar je zult zien dat de training op deze baan met inline skates erg zwaar zal zijn. Het dragen van een helm, kniebeschermers en polsbeschermers is verplicht (elleboogbeschermers zijn aan te raden). Neem wat te drinken mee!
Tom de Haas, 079 3315674

IJsclub inschrijving
Beste leden en schaatsliefhebbers
Denk aan uw inschrijfformulier deze moet vóór 9 juli binnen zijn.
Dank u, Frans Oliehoek