Indianen Zomerfeest op het peuterparadijs

Wat was het gezellig op de peuterspeelzaal , de kinderen hebben genoten.
Verkleed als echte indianen konden de kinderen bellen blazen , schminken, blikken gooien snoepketting maken. Ook was er een echte ballenbak, waar ze heerlijk in konden stoeien. De echte indianen konden ook nog een ritje maken op een paard en de andere dag zelfs met een paard en wagen. Tussen door konden ze even pauzeren met heerlijke indianen poffers en drinken. Alle peutertjes kregen hun indianen diploma en een ijsje toe. Die dag hebben we heel veel blijde gezichtjes gezien , want volgens ons was het bijzonder geslaagd dankzij ; Ruud Scholtes en zijn vrouw, Melissa Overdevest en haar paard, Linda Overdevest en haar dochter Mandy met paard en alle ouders die hebben deel genomen om het feest zo gezellig te maken .

Namens de Juffen Chantal en Marieët heel erg bedankt en tot ziens na de vakantie.