Winnaar draverij raden

Het traditioneel gehouden raden van de winnende draver in Stompwijk kende een grote deelname. De onderstaande kinderen hadden het winnende paard Deliberate Dust gereden door pikeur John de Leeuw goed geraden.
Mandy Verhagen uit Zoeterwoude, Stacy van Leeuwen uit Boskoop,Milou v.d Bosch uit Stompwijk,
Demi Olsthoorn uit Stompwijk,Stijn van Rijn uit Stompwijk,Inge Rotteveel uit Stompwijk, Patty Vurens uit Stompwijk,Mathijs Jansen uit Stompwijk,Brenda Verdoold uit Stompwijk,
Isis van Es uit Zoetermeer,Isa Overdevest uit Stompwijk,Cindy van Dorp uit Stompwijk,Mitch van Benten uit Stompwijk,Jennifer v.d Bosch uit Stompwijk,Zoey v.d Bosch uit Stompwijk,Bart v.d Bom uit Schoonhoven,Chelsea Disseldorp uit Stompwijk,Roy Faas uit Stompwijk,Freek Bennis uit Den Haag.
66 kinderen hadden geprobeerd het winnende paard te raden.De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun presentje thuis bezorgd.