Van de redactie

In ieder geval één fiets heeft zijn eigenaar teruggevonden. Het zal u niet verbazen dat rond het middennachtelijke uur een ietwat zwabberende fietser over de Dr. van Noortstraat richting Leidschendam huiswaarts ging. Toen het beeld erg dubbel werd, fietste de kermisklant de Stompwijkse Vaart in. Met een flink nat pak werd nog geprobeerd de fiets terug te vinden, maar helaas zonder succes. Dat kan aan de toestand van de eigenaar liggen, maar ook aan de dikke laag kroos, dat laten we maar in het midden. Hij heeft zijn tocht naar Leidschendam lopend vervolgd. Hij was in ieder geval dolblij zijn schuurfeestfiets weer terug te hebben, dankzij de Dorpsketting.
Ook de oproep vorige week voor een bank heeft vier reacties opgeleverd. En wij zijn u veel dank verschuldigd voor het aanleveren van de lekkere dikke elastieken.
Voor wie ze ook nog kwijt wil, gooi ze gerust in de brievenbus van de pastorie of bij één van de redactieleden. Alvast bedankt.
Petra Oliehoek van Es