Boottocht KBO

BOOTTOCHT MET DE KBO ZOETERWOUDE / STOMPWIJK 2005
Donderdag 1 september gaat de K.B.O. Zoeterwoude/ Stompwijk weer varen. Deze keer maken wij een rondje Haarlemmermeer. Een mooie route, die u weer volop laat genieten van de molens en de watersport op de diverse plassen die wij passeren. Wij vertrekken om 9.00 uur bij de bekende opstapplaats aan de Zijl. Bij tijdig aanmelden kan er voor minder mobiele mensen voor vervoer worden gezorgd. Er is eventueel een route beschrijving voorradig. We proberen om aan 16.30 uur weer terug te zijn bij de opstapplaats. U kunt zich vanaf 9 augustus tot 20 augustus voor deze reis opgeven bij Antoon van Santen na zes uur op telefoonnummer 071 5804342. Bij overboeking wordt u op een reservelijst geplaatst in volgorde van binnenkomst. De kosten bedragen € 30,00 per persoon bij aanmelding te voldoen. Dit is inclusief koffie met gebak en de lunch en ’s middags koffie of thee. Ook bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de bekende verloting van allerlei mooie prijzen. Dat wordt weer dolle pret. Wij hopen op mooi weer waardoor wij extra kunnen genieten op het bovendek van de m.p.s Olympia Het bestuur wenst u goed weer en een fijne reis toe.
P.S. Mocht u interesse hebben om een middag eruit te wezen vanaf dinsdagmiddag 16 augustus 14.00 uur is de soos weer open voor allerlei activiteiten. Bent u minder mobiel voor vervoer kan gezorgd worden.
Secr. A van Santen