FIETS VOOR STICHTING AMIGOS – Nr. 51

Rabobanksponsorfietstocht zaterdag 3 september 2005

Dit jaar kunt u wederom voor Stichting Amigos fietsen. Er kan gekozen worden uit drie afstanden, namelijk 20, 40 of 60 kilometer. Vanaf 09.00 uur kan bij sporthal De Meerhorst met alle routes gestart worden tot 13.00 uur en de 20 kilometer zelfs tot 14.00 uur. Uiterlijk om 16.00 uur sluiten alle posten. Voor ons project Ñandé Roga in Posadas te Argentinië willen wij het naaiatelier verbeteren. In elk geval willen wij een nieuwe naaimachine aanschaffen en de nodige toebehoren. Op dit moment is Linda de Jong alweer bijna vier maanden in Zuid Amerika voor een stage vanwege haar Pabo opleiding. Uiteraard bezoekt zij onze projecten daar regelmatig. Zij kan dus persoonlijk erop toezien dat alles goed wordt besteed.
Wees sportief en spring voor Stichting Amigos op de fiets!