Mini’s spelen eerste wedstrijd

Afgelopen zondag hebben de mini’s hun 1e wedstrijd gespeeld. Om 9.00 uur vertrokken we naar Voorhout. Het was best spannend want voor de meeste mini’s was het de allereerste wedstrijd. Gelukkig waren er een paar ouders meegegaan om de meiden aan te moedigen. Sanne wilde graag keepen en dat deed ze hart stikke goed, helaas waren er geen wissels dus konden Dominique, Nina, Ilse, Isa en Robbin tijdens de wedstrijd niet even uitrusten. In het begin was het soms lastig om naar elkaar over te gooien, de tegenstanders stonden er soms tussen, maar alle mini’s deden goed hun best. De ruststand was 5 0 voor Foreholte. Na de limonade gingen we weer fris van start. Deze keer mochten we beginnen vanaf de middellijn en het overgooien naar elkaar ging steeds beter! Isa en Robbin gooiden al goed op het goal, Dominique probeerde het ook en scoorde haar 1e doelpunt! Dat was even leuk! Ilse ging goed storen en Dominique scoorde haar 2e doelpunt. Sanne hield nog een paar mooie ballen tegen en Nina gooide snel de bal naar Robbin en zij scoorde ook een doelpunt. De eindstand was 9 4 voor Foreholte. A.s vrijdag weer trainen en zondag spelen de mini’s een wedstrijd om 12.00 uur in Stompwijk. Iedereen is van harte welkom om de mini’s aan te moedigen!!
Leny en Wendy