Hallo Laurentiuskids

Wij zijn blij dat er afgelopen zondag een grote opkomst was, want voor een goede uitvoering is het belangrijk dat er zoveel kinderen aanwezig zijn. Bedankt kids jullie hebben weer prachtig gezongen, zelfs de pastoor had een glimlach van hier tot Sint Tokyo. Hij liep gewoon swingend de kerk uit….hahahaha! Wij stellen het dan ook op prijs dat U er rekening mee houdt dat wij de 1e zondag van de maand een uitvoering hebben. Mocht dit veranderen dan zetten wij dit van tevoren wel in de DK. Er was een kind bij dat al weken van tevoren aan heeft gegeven dat zij bij de 1e viering niet aanwezig zal zijn. Dus wij houden daar al rekening mee….En dan nog wat, als je 1 keer bij een repetitie niet kan komen dan vinden wij dat ook niet erg, maar liever niet tijdens de generale repetitie. De generale repetitie is altijd op de laatste maandag van de maand behalve als de 1e dag van de maand op een maandag valt maar dat spreekt vanzelf. Alvast bedankt.
Maria & Carmen